Syyskuussa käynnistyy vuoden 2022 viimeinen ryhmäkurssi

28.9.-7.12.2022

Kurssi on tarkoitettu hevosen omistajille ja tehtävät suunniteltu suoritettavaksi perusterveen hevosen kanssa.

Kurssin tavoitteena on johdattaa hyvillä hevosmiestaidoilla varustettu hevosen omistaja lihashuollon maailmaan ja opettaa omistajia tukemaan oman hevosen lihashuoltoa ammattilaisen käyntien välissä.

Kurssin aikana opit tekemään rentouttavaa hevoshierontaa omalle hevosellesi. Syksyn 2022 kurssi on kolmastoista järjestetty 10 viikon verkkokurssi.

Kurssin hinta on 349,00 € sis. alv. 24%
Kurssin voi halutessaan maksaa laskulla pienemmissä erissä.

 Mitä opit kurssilla? 

Käymme läpi neljä suurta kokonaisuutta

OMAN HEVOSEN RENTOUTUSHIERONTA

Kurssilla perehdytään siihen mitä oman hevosen kanssa voi turvallisesti tehdä. 

OMAN HEVOSEN
ANALYSOINTI

Opit miten tarkastella omaa hevosta objektiivisesti.

KOKONAISVALTAINEN
HYVINVOINTI

Käymme läpi mittarit, joilla hyvinvointia voidaan konkreettisesti mitata.

HEVOSEN
ANATOMIA

Tutustumme pinnallisiin lihaksiin, sisäelimiin ja luustoon.

Miksi opetella oman hevosen hierontaa?

Lähes jokainen hevonen kärsii jossain vaiheessa elämäänsä lihasperäisistä ongelmista.
Ne ehkä ovat ajankohtaisia sinulle ja hevosellesi juuri nyt tai ehkä tuoreessa muistissa on hevonen, joka on vasta saanut jonkinlaisen revähdyksen tai kärsii kenties palautumisongelmista.

Hyvin liikkuva, rento, luottavainen ja ennen kaikkea terve hevonen on jokaisen harrastajan ja ammattilaisen toive ja tavoite. Lajista riippumatta niin ratsu, ravuri kuin valjakkohevonenkin tarvitsee näitä ominaisuuksia, jotta työ ihmisen kanssa toimii ongelmitta.
 
Hevoshieronta toimii tukena valmennuksessa, kuntoutuksessa ja ikääntyvän hevosen kanssa. Suurin hyöty säännöllisestä lihashuollosta on hyvinvoiva hevonen, joka parhaimmillaan tekee sinun talliarjestasi helppoa, kun aikaa ei tarvitse käyttää vammojen hoitoon tai kohtuuttoman pitkältä tuntuvaan lämmittelyyn ennen liikutusta.  


Hyvän lihashuollon perusta on paljolti muuta kuin hevoshierontaa, mutta hieronnalla saavutetaan monia hyötyjä. Kurssille osallistuminen ei poista lihashuollon ammattilaisen tarvetta, vaan on tarkoitettu nimenomaan tueksi ammattilaisen käyntien välissä.

HIERONNASTA ON HYÖTYÄ KAIKILLE
Ikääntyvän hevosen kanssa lihashuolto tuo lisää käyttövuosia. Uransa aallonharjalla oleva kisahevonen hyötyy sillä, että palautuminen nopeutuu. Ammattia vaihtava ex-ravuri saa helpotusta niihin kolotuksiin, joita tulee, kun uudet lihakset joutuvat töihin. Aineenvaihdunta ongelmista kärsivän puskaponin nestekiertoa saadaan puolestaan tehostettua oikein tehdyllä hieronnalla ja koko perheen harrasteratsu rentoutuu yhdessä itselleen tärkeän ihmisen kanssa. Tekemisen myötä sinun ja hevosesi välinen luottamus lujittuu.  
 

KOHTI PAREMPAA YHTEISTYÖTÄ
Jos koet, että yhteistyö hevosen kanssa kaipaa vielä virittelyä on omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssi juuri sinulle ja hevosellesi sopiva vaihtoehto.
 
Omatoiminen hevoshieronta tuo sinulle uutta sisältöä harrastukseen ja kuten sanottu parantaa suhdettasi hevoseen.  


Itse tehty ja säännöllisesti toteutettu hieronta antaa sinulle uuden työkalun hevosen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen ja muutoksien 
seuraamiseen. Oli hevosesi toipilas tai kovassa treenissä niin tämä lisäoppi harrastukseesi toimii lähes jokaisen nelijalkaisen kanssa.  
 
Omatoimisen hevoshieronnan verkkokurssi opettaa sinulle perusteet oman hevosen rentoutus hieronnasta, kertoo sen milloin ei tule hieroa ja milloin on aika kutsua ammattilainen paikalle sekä paljon muuta.  

Heidi Nordman

Yrittäjä, verkkokouluttaja

Kurssia vetää Hevoshieronta, opas oman hevosen hierontaan -kirjan kirjoittanut Heidi Nordman, joka 16 vuoden ajan tehnyt hevoshierontoja ja kouluttanut hevosen omistajia omatoimisen hevoshieronnan pariin vuodesta 2007.    

Videoilla esiintyy koulutettu hevoshieroja Minna Repo Tommolan hevospalveluista.      

Kurssin yksityiskohtaiset anatomia kuvat on kuvittanut hevosharrastaja ja graafikko Elisa Pitkänen.

Ohituskaista ostoskoriin

Jos olet jo varma, että haluat ilmoittautua mukaan 28.9. käynnistyvälle
kurssille pääset nappia painamalla kassalle.
 Ilmoittautuminen kurssille päättyy tiistaina 20.9.

Kurssin bonukset

Lunastaessasi kurssipaikan ryhmäkurssille saat kaikki seuraavat bonukset. 🤩 

RAJATON OSALLISTUMISOIKEUS

Oikeus tulla kertaamaan tuleville kursseille veloituksetta.
(Arvo väh. 349,00 €)

HEVOSHIERONTA, OPAS OMAN HEVOSEN HIERONTAAN E-KIRJA

Hevoshieronta, opas oman hevosen hierontaan e-kirja. (Arvo 27,90 €)

HEVOSEN VENYTYKSET

Hevosen venytykset PDF-tiedosto. (Arvo 12,90 €)

SULJETTU YHTEISÖ

Jäsenyys OHV-kurssilaisten omaan yhteisöön, jossa n. 200 jäsentä.

Kurssi sopii sinulle, jos sinulla on...

...hevonen jonka kanssa harjoitella

Kurssi sisältää toistakymmentä tallilla suoritettavaa harjoitusta. Jotka on hyvä päästä toteuttamaan yhden ja saman hevosen kanssa.

1
2

...toimiva verkkoyhteys ja laite verkon käyttöön

Verkkokurssi toteutetaan sananmukaisesti verkossa. Laitteeksi soveltuu hyvin niin kännykkä, tabletti kuin tietokonekin, mutta parhaiten sisällöt aukeavat juuri tietokoneella. Kaikki materiaalit voi halutessaan myös tulostaa. 

1
2


...tahto panostaa hevosesi hyvinvointiin entistä enemmän

Jo hevosten perushoito vaatii toisinaan paljon vaivannäköä. Lihashuoltoon perehtyminen ja siihen liittyvät pohjatyöt vaativat vielä vähän enemmän, kunnes asiasta ajanoloon muodostuu rutiini. 

...aikaa panostaa kurssin läpikäymiseen

Ota aikaa kurssin materiaalien läpikäymiseen ja tehtävien tekemiseen. Käyttäessäsi n. 2h viikossa, saat kurssin suoritettua 10 viikossa. 

1
2

...kohtalaiset verkon käyttötaidot

Verkkokurssialusta on helppokäyttöinen ja kaikista kurssin vaiheista on tehty ohjevideot. Ilmoittautumiseen tarvitset oman sähköpostin. 

1
2

Kurssi ei ole ammattiin valmistava, eikä se anna pätevyyttä tehdä hierontoja ammatillisessa mielessä.
Kurssi on tarkoitettu hevosen omistajille, joita kiinnostaa tutustua paremmin oman hevosen lihashuoltoon
 ja huolehtia sen kautta entistä paremmin hevosen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK)

Tämän kurssin peruutusoikeus on 14 vrk kurssin alkamispäivämäärästä. Saat täyden (100%) rahat takaisin takuun. Digitaalisilla tuotteilla ei lakisääteisesti ole peruutusoikeutta, mutta haluamme varmistaa sen, että olet ostokseesi tyytyväinen. Peruutuksesta tulee olla yhteydessä 11.10.2022 mennessä osoitteeseen info@hevoshieronta.net kirjoita otsikkoon "kurssin peruutus". Ostoksesi perutaan kokonaisuudessaan ja saat maksupalautuksen pankkitilillesi. Maksun palautuksessa kestää muutama pankkipäivä maksutavasta riippuen. Peruutuksen jälkeen menetät oikeuden päästä kurssialustalle.

Kun  olet ostanut kurssipaikkasi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.
22.9.2022 sinut kutsutaan verkkokurssialustalle ja pääset tutustumaan ohjeisiin.
23.9. avautuvat ennakkotehtävät.

Varsinainen kurssi käynnistyy keskiviikkona 28.9. klo 10.00 sisältöjen aukeamisella. (HUOM! Tämä ei edellytä, että sinun olisi juuri tällöin oltava koneen äärellä.)

Uudet yksiköt aukeavat kerran viikossa aina keskiviikkoisin klo 10.00.
Tehtävät ja materiaalit ovat käytössäsi vuoden ostopäivästä (Ilmoittautuessasi kertaamaan saat jälleen vuoden lisäaikaa),
kaikki materiaali on halutessa tulostettavissa.
Tärkeintä on, että ensimmäisenä tutustut ohjeisiin. 

Verkkokaupan maksupalvelut tarjoaa VismaPay ja PayPal. Voit maksaa kurssin pienemmissä erissä valitsemalla maksutavaksi laskun tai joustomaksun. 

Kurssin ns. livetuntien ajankohta vaihtelee arkipäivien ja viikonloppujen välillä, jotta jokaisella kurssilaisella olisi jossain vaiheessa mahdollisuus osallistua livelähetykseen. Livelähteyksistä tulee aina tallenteet kurssialustalle ja yhteisöömme.

Kurssilla ei siis ole mitään sellaista sisältöä, jota olisi pakko olla seuraamassa johonkin tiettyyn aikaan. Pääasia, että viikon aikana ehtisi aina kunkin yksikön sisällöt käymään läpi. Ryhmäkurssin uudet sisällöt aukeavat viikon välein aina keskiviikkoisin klo 10.00. 

Kurssi sisältää audioita, videoita ja tekstitiedostoja, jotka voi myös halutessaan ladata omalle laitteelle. Kurssialusta on optimoitu mobiililaitteille, mutta parhaiten sivut toimivat tietokoneella. Olemme maistiaisena avanneet yhden kurssiosion, jossa pääset kokeilemaan oman laitteesi toimivuutta. Tutustu kurssin maistiaiseen tässä linkissä. 

Kurssipaikkojen myynti on auki vielä

18
Days
07
Hours
55
Minutes
07
Seconds

Älä menetä mahdollisuuttasi osallistua vuoden 2022 viimeiselle kurssille. Seuraava kurssi järjestetään vasta vuonna 2023.

Kurssin sisältö - klikkaamalla otsikkoja näet lisätietoja

Tervetuloa mukaan vuoden viimeiselle kurssille!